OBN

Startti Plus

Startti Plus on palvelumuoto Lapin TE-toimiston alueella, jossa työvoimaviranhaltija uusille, starttirahalla aloittaville yrittäjille tukea ja sparrausta. Lisäksi asiakas saa konkreettisesti kirjallisen asiantuntija-arvion toimenpidesuosituksineen oman yritystoimintansa kannattavuuden, kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

TE-palvelut logo

OBN on ollut mukana palveluntuottajana jo vuodesta 2017, pisimpään nykyisistä toimijoista.

Olemme palvelleet asiakkaitamme hyvällä asenteella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Meillä on satojen yritystoiminnan edellytysten arviointien ja kehittämissuositusten kokemus sekä starttirahaa hakevista aloittavista yrittäjistä että Analyysipalvelun myötä jo toimivista yrityksistä. Meillä on neljä erittäin kokenutta ammattilaista sekä laaja kokemus Lapin alueella sekä kaupan, palveluiden, matkailun että tuotannollisten alojen yrityksistä. Ymmärrämme aidosti yrittäjää, asiantuntijoillamme on myös oma yrittäjätausta. Analysoimme liiketoimintamahdollisuudet ja annamme neuvoja kehittämistyöhön.

Tarkoituksena on luoda alkavalle yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan, sen kasvuun ja tukea yrittäjää myynnissä ja markkinoinnissa. Palvelun avulla aloittava yrittäjä pääsee henkilökohtaisesti palveluntuottajan kanssa keskustelemaan, arvioimaan ja laatimaan yhdessä konkreettisesti suunniteltuun tai jo käynnistyneeseen yritystoimintaan liittyviä keskeisiä asioita ja kehittämiskohteita. Palvelun tuottaja laatii käyttöösi myös kirjallisen asiantuntija-arvion ja kehittämissuunnitelman.

Startti Plus -palveluun ohjaudut hakemalla starttirahaa Lapin TE-toimistosta. Tämän jälkeen starttiraha-asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä ja mikäli starttirahan myöntämisen yleiset edellytykset täyttyvät, he ohjaavat sinut valitsemallesi palveluntuottajalle. Valinnan palveluntuottajasta voit tehdä myös itse Lapin TE-palvelujen sivuilla sähköisesti. Tämän jälkeen palveluntuottaja ottaa sinun yhteyttä ja sopii palvelun käytännön toteuttamisesta (ajankohta ja paikka). Palveluun varataan sinulle aikaa vähintään kaksi tuntia/asiantuntija-arvio.

Startti Plus -palvelu on käytettävissäsi ennen yritystoiminnan aloittamista sekä starttirahakauden aikana niin, että palvelu on käytettävissä mahdollisen starttirahan jatkohakemuksen käsittelyvaiheessa ja starttirahan päättyessä saat vielä sparrausta yritystoimintaasi jolloin palvelu painottuu liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun, erityisesti myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta.

 

Lisätietoja:

Lapin TE-toimisto

Ammattilaisemme:

Timo Vanhapiha – puh. 0400 823 525

Seppo Kaijalainen – puh. 045 271 4995

Pekka Kantola – puh. 044 777 7585