YRITTÄJYYSBUUSTI

Yrittäjyysboosti
Pirkanmaan ELY Yrittäjyysboosti
Olemme nyt toista kertaa
mukana #kasvubuustissa
mahdollistamassa menestyvää
liiketoimintaa
Toteutamme buustaukset
käytäntö edellä, teoria tukena ja
olemme toteuttaneet yli 500
projektia eri aloilta
  
Tarjoamme palveluja sekä yrittäjyyttä harkitseville henkilöasiakkaille kuin alle yhden tilikauden toiminnassa olleille yrityksille
  
     
Liikeidean kehitys,
palvelu- ja
tuotekonseptointi
Teknologia- ja
asiantuntija-pohjainen
liiketoiminta
Liiketoiminta-suunnitelma,
talouslaskelmat ja
rahoitus
     
Palvelussa ideoidaan ja kehitetään palvelu- ja tuotekonsepteja sekä liikeideaa luovalla mutta silti analyyttisellä tavalla. Työssä painottuu moderni ajattelu, jolla päästään paremmin ja nopeammin käsiksi olennaisiin liiketoiminnan kehittämisen kysymyksiin, kuten asiakkaan, markkinoiden ja kilpailun aitoon ymmärtämiseen. Palvelu soveltuu niin perinteisille toimialoille kuin myös teknologia- ja asiantuntijasektoreille. Referenssinä noin 300 vastaavaa projektia. Palvelussa keskitytään erityisesti osaamisintensiivisten asiakaskohderyhmien / -henkilöiden liiketoiminnan analysointiin, kehittämiseen ja muuhun edistämiseen. OBN:n yrittäjyysbuusti -tiimin jäsenet ovat toteuttaneet näille kohderyhmille noin 80 projektia Tekesin, ELY:n, Keksintösäätiön ja korkeakoulujen tilauksesta (mm. Innovaatioseteli-, Tuoteväylä-, Tuli- ja Tutli -projektit). Lisäksi muulla rahoituksella noin 100 vastaavaa projektia, mm. Nokia Bridge -ohjelmaan liittyen. Palvelussa pyritään antamaan neuvoja, tietoja ja sparrausta, jotta henkilö pystyy laatimaan itseään ja yritystään mahdollisimman paljon hyödyttävän liiketoimintasuunnitelman. Emme täytä vain yrityksen perustamisen lomakkeita, vaan OBN:n palvelussa mennään syvällisemmin liiketoiminnan ytimeen ja tarkastetaan, että kaikki suunnitelmat ovat laadukkaita ja luvut ovat yhteensopivia tekstin kanssa. Referenssinä OBN-tiimin jäsenet ovat tehneet satoja starttirahalausuntoja TE-toimistoille eri maakunnissa ja analysoineet liiketoimintasuunnitelmia liitteineen. Palvelu soveltuu niin perinteisille toimialoille kuin myös teknologia- ja asiantuntijasektoreille.
Lataa palvelukuvaus (FI | EN) Lataa palvelukuvaus (FI | EN) Lataa palvelukuvaus (FI | EN)
Palvelut ovat Sinulle / yrityksellesi maksuttomat, kun haet itsellesi #Yrittäjyysbuustietuuden, toimi näin…
Hae Buustietuus Palvelualustasta TE-toimiston asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä
ja tarkistaa mahdollisuutesi etuuden saamiseksi
Ota meihin yhteyttä (14 vrk kuluessa) niin sovitaan haluamasi palvelun aloittamisesta
 
Me emme konsultoi –
vaan kehitämme
liiketoimintaasi
Mikko Pesonen Timo Suominen
Kokemusta sadoista starttiraha-analyyseistä, aloittavista ja nuorista yrityksistä kaikilta toimialoilta.
Erikoisalana alkavat yritykset, innovaatioiden kaupallistaminen, markkinointi ja tuotteistaminen.
Kokemusta kymmenistä aloittavista ja nuorista yrityksistä, ICT ja konepajateollisuus. Erikoisalana alkavat yritykset, innovaatioiden kaupallistaminen,
markkinointi, rahoituksen hakeminen.
[email protected]
puh. 044-0321297
[email protected]
puh. 050-4874801
 

MIKSI VALITA OBN?

Osaamisemme ja koulutuksemme on todennettu useissa julkisissa kilpailutuksissa ja meillä on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä.

Laatupalautteet puhuvat puolestaan: asiakkaamme ovat poikkeuksetta arvioineet palvelumme täydelliseksi tai erittäin hyväksi. Referenssiluettelomme on pitkä ja sisältää myös erittäin hyvin menestyneitä yrityksiä, myös pörssiyhtiöitä.

Teemme kehittämistyötä asiakkaamme liiketoiminnan parhaaksi. Kokemuksen kautta meille on syntynyt erittäin kattava osaaminen eri liiketoiminta-aloilta sekä eri kokoisista yrityksista. Sekä tuotteista että palveluliiketoiminnasta. Tästä on helppo ammentaa myös sinun parhaaksesi.

Asiakkaamme ovat todenneet, että olemme reilu liiketoiminnan kehittämisen kumppani, johon voi luottaa.