ASIANTUNTIJAMME

OBN – ASIANTUNTEMUSTA, JOHON ASIAKKAAMME LUOTTAVAT

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilta. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus yritystoiminnan konsultoinnista ja yrityspalvelujen tuottamisesta. Emme kuitenkaan ole olleet konsultteja koko työuraamme, vaan hankkineet käytännön kokemusta ja kannuksia kymmenien vuosien verran esimerkiksi yritysten johtamisen, kansainvälistämisen, liiketoiminnan kehittämisen sekä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä.


Tiedämme, mitä yritystoiminnan kehittämistyö vaatii, sillä konsultoimme yrityksiä päivittäin. Meillä on kokemus ja ammattitaito sadoista kehittämisprojekteista eri toimialoilla.

TEORIA TUKENA, VAHVA KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN OTE

Emme ole teoreetikkoja, vaan meillä on projektien toteuttamisessa vahva käytännöllinen ote. Meille on oleellista toteuttaa asiakkaillemme sellaista konsultointia, järjestelmiä, selvityksiä ja suunnitelmia, joita pystytään kunnolla hyödyntämään liiketoiminnassa, myös asiakkaan itsensä toteuttamana. Tavoitteemme on, että asiakas oppii prosessissa ja pystyy toteuttamaan jatkossa kehitystoimia myös itsenäisesti. Tunnettu tosiasia on, ettei kannettu vesi kaivossa pysy.

KORKEAA OSAAMISTA JA HYVÄÄ ASENNETTA

(klikkaa henkilön nimeä lähettääksesi sähköpostia, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)obn.fi)

PEKKA KANTOLA, Senior Consult, Partner, tj (DI, YNEAT, AmO, CMC, HHJ), puh. 044 7777 585

Toimintajärjestelmät, liiketoimintamallit, strategian ja johtamisjärjestelmien kehittäminen, digitaalinen liiketoiminta, digitalisaatio, verkkokauppa, innovaatioiden kaupallistaminen. ELY ”Kasvu ja uudistaminen” sekä ”Innovaatioiden kaupallistaminen”-konsultti. TE-starttirahalausuntojen toteuttaja Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Business Finland (Tekes) innovaatioseteli ja Kansainvälistyminen-konsultti. TrioPlus-konsultti. Pekka toimii Oulusta käsin.

https://fi.linkedin.com/in/pkakantola

TAITO KURVINEN, Senior Consult, Partner, (DI, YNEAT, CMC, HHJ), puh. 040 5286 734

Talous, tuottavuus, laatu, johtaminen ja toimintajärjestelmät. ELY ”Tuottavuus ja talous” sekä ”Johtaminen ja henkilöstö”-konsultti. TE-starttirahalausuntojen toteuttaja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Business Finland (Tekes) innovaatioseteli -konsultti. Taito toimii Oulusta käsin.

http://fi.linkedin.com/pub/taito-kurvinen/6/109/717

MIKKO PESONEN, Senior Consult, Partner, (KTK, HHJ), puh. 044 0321 297

Alkavat yritykset, kaupallistaminen, innovaatiot, palvelut, markkinointi ja tutkimukset. TRIOplus -konsultti. Yrittäjyysbuusti 2.0 sekä CityIoT -hankkeiden konsultti Pirkanmaalla. TE-starttirahalausuntojen tekijä Pohjois-Pohjanmaan ja Satakunnan alueilla. Business Finland (Tekes) innovaatioseteli -konsultti. Mikko toimii Oulusta ja Tampereelta käsin.

https://fi.linkedin.com/in/mikkopesonen

SEPPO KAIJALAINEN, Senior Consult, Partner, (Ekonomi, FM, eMBA, HHJ), puh. 045 2714 995

Liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen, erityisesti alkavat yritykset. Talouden suunnittelu ja liiketoiminnan kasvattaminen. ELY ”Analyysi” sekä ”Kasvu ja Uudistaminen” ja ”Markkinointi ja asiakkuudet”-konsultti. TE-starttirahalausuntojen tekijä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueilla. Seppo toimii Oulusta käsin.

http://fi.linkedin.com/pub/seppo-kaijalainen/76/9a5/495

MARKO JUNTUNEN, Senior Consult, (KTT, MBA), puh.

Liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen, erityisesti liiketoimintamallit muutostilanteessa (liiketoimintamallien transformaatio). Strategiatyö. Digitaalinen liiketoiminta ja digitalisaatio. Verkkokauppa. Kyvykkyyksien johtaminen digitalisaatiossa.  Marko toimii Oulusta käsin.

http://fi.linkedin.com/in/marko-juntunen

TIMO VANHAPIHA, Senior Consult, (DI, HHJ), puh. 0400 823 525

Alkavat yritykset, kehittämissuunnitelmat, tuotannolliset yritykset, matkailu, prosessien kehittäminen. ELY ”Kasvu ja uudistaminen” -konsultti. TE-starttirahalausuntojen tekijä Lapin alueella. Timo toimii Rovaniemeltä käsin.

TIMO SUOMINEN, Senior Consult, (DI), puh. 050 4874 801

Alkavat yritykset, kehittämissuunnitelmat, markkinointi, myynnin ja prosessien kehittäminen. TE-starttirahalausuntojen tekijä Satakunnan alueella. Yrittäjyysbuusti 2.0 sekä CityIoT -hankkeiden konsultti Pirkanmaalla. Business Finland (Tekes) innovaatioseteli -konsultti. Timo toimii Tampereelta käsin ja toimintakenttänä on ensisijassa Pirkanmaa ja Satakunta.

https://www.linkedin.com/in/tsuominen/

PETRI LUUKKONEN, Senior Consult, (FM), 0400 300 552

Kehittämissuunnitelmat, myynnin ja prosessien kehittäminen, matkailualan monipuolinen yrityskehitys, kauppa ja palveluliiketoiminta. ELY ”Analyysi” sekä ”Kasvu ja uudistaminen”-konsultti. Petri toimii Oulusta käsin ja toimintakenttänä on ensisijassa Pohjois-Pohjanmaa, Lappi ja Kainuu.

https://www.linkedin.com/in/petriluukkonen/

 

SENIOR ADVISORS

TAPANI RAAPPANA, Senior Advisor, Partner, (DI, YNEAT, HHJ), puh. 040 5599 062

Korkean teknologian tuotesuunnittelu, tuoteportfolioiden hallinta, kansainvälinen liiketoiminta ja myynti. Yrityskummit-jäsen.

MATTI PULKKA, Senior Advisor, (HTK), puh. 044 5832 376

Laadunhallinta, johtamisen kehittäminen, laatustandardien vaatimukset ja IMSProcess -toimintajärjestelmä. Yrityskummit-jäsen.