OBN

Asiantuntijamme

OBN – ASIANTUNTEMUSTA, JOHON ASIAKKAAMME LUOTTAVAT

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilta. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus yritystoiminnan konsultoinnista ja yrityspalvelujen tuottamisesta. Emme kuitenkaan ole olleet konsultteja koko työuraamme, vaan hankkineet käytännön kokemusta ja kannuksia kymmenien vuosien verran esimerkiksi yritysten johtamisen, kansainvälistämisen, liiketoiminnan kehittämisen sekä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä.

Tiedämme, mitä yritystoiminnan kehittämistyö vaatii, sillä konsultoimme yrityksiä päivittäin. Meillä on kokemus ja ammattitaito sadoista kehittämisprojekteista eri toimialoilla.

Ota yhteyttä

TEORIA TUKENA, VAHVA KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN OTE

Emme ole teoreetikkoja, vaan meillä on projektien toteuttamisessa vahva käytännöllinen ote. Meille on oleellista toteuttaa asiakkaillemme sellaista konsultointia, järjestelmiä, selvityksiä ja suunnitelmia, joita pystytään kunnolla hyödyntämään liiketoiminnassa, myös asiakkaan itsensä toteuttamana. Tavoitteemme on, että asiakas oppii prosessissa ja pystyy toteuttamaan jatkossa kehitystoimia myös itsenäisesti. Tunnettu tosiasia on, ettei kannettu vesi kaivossa pysy.

KORKEAA OSAAMISTA JA HYVÄÄ ASENNETTA

(klikkaa henkilön nimeä lähettääksesi sähköpostia, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)obn.fi)

Pekka Kantola

Senior Consult, Partner, TJ
DI, YNEAT, AmO, CMC, HHJ
puh. 044 7777 585

Toimintajärjestelmät, liiketoimintamallit, strategian ja johtamisjärjestelmien kehittäminen, digitaalinen liiketoiminta, digitalisaatio, verkkokauppa, innovaatioiden kaupallistaminen. ELY “Kasvu ja uudistaminen” sekä “Innovaatioiden kaupallistaminen”-konsultti. TE-starttirahalausuntojen toteuttaja Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Business Finland innovaatioseteli ja Kansainvälistyminen-konsultti. Pekka toimii Oulusta käsin

Taito Kurvinen

Taito Kurvinen

Senior Consult, Partner
DI, YNEAT, CMC, HHJ
puh. 040 5286 734

Talous, tuottavuus, laatu, johtaminen ja toimintajärjestelmät. ELY “Tuottavuus ja talous” sekä “Johtaminen ja henkilöstö”-konsultti. Erikoisalana kokonaisvaltainen, eri toiminnot yhdistävä yritysten kehittäminen. Business Finland innovaatioseteli -konsultti. Taito toimii Oulusta käsin.

Mikko Pesonen

Mikko Pesonen

Senior Consult, Partner
KTM, YNEAT, HHJ
puh. 044 0321 297

Alkavat yritykset, kaupallistaminen, innovaatiot, palvelut, markkinointi ja tutkimukset. Yrittäjyysbuusti 3.0 sekä CityIoT-hankkeiden konsultti Pirkanmaalla. 700 TE-starttirahalausunnon kokemus. Business Finland innovaatioseteli -konsultti. Mikko toimii Oulusta ja Tampereelta käsin, vastaa myös entisenä helsinkiläilsenä OBN:n Uudenmaan toiminnoista. 

Seppo Kaijalainen

Senior Consult, Partner
Ekonomi, FM, eMBA, HHJ
puh. 045 2714 995

Liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen, erityisesti alkavat yritykset. Talouden suunnittelu ja liiketoiminnan kasvattaminen. ELY “Analyysi” sekä “Kasvu ja Uudistaminen” ja “Markkinointi ja asiakkuudet”-konsultti. TE-starttirahalausuntojen tekijä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueilla. Seppo toimii Oulusta käsin.

Marko Juntunen

Marko Juntunen

Senior Consult
KTT, MBA
puh. 045 341 3975

Liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen, erityisesti liiketoimintamallit muutostilanteessa (liiketoimintamallien transformaatio). Strategiatyö. Digitaalinen liiketoiminta ja digitalisaatio. Verkkokauppa. Kyvykkyyksien johtaminen digitalisaatiossa.  Marko toimii Oulusta käsin.

Timo Suominen

Timo Suominen

Senior Consult
DI
puh. 050 4874 801

Alkavat yritykset, kehittämissuunnitelmat, markkinointi, myynnin ja prosessien kehittäminen. TE-starttirahalausuntojen tekijä Satakunnan alueella. Yrittäjyysbuusti 3.0 sekä CityIoT -hankkeiden konsultti Pirkanmaalla. Business Finlandin innovaatioseteli -konsultti. Timo toimii Tampereelta käsin ja toimintakenttänä on ensisijassa Pirkanmaa ja Satakunta

Petri Luukkonen

Senior Consult
FM
puh. 0400 300 552

Kehittämissuunnitelmat, myynnin ja prosessien kehittäminen, matkailualan monipuolinen yrityskehitys, kauppa ja palveluliiketoiminta. Petri on toiminut pitkään mm. ELY:n “Analyysi” sekä “Kasvu ja uudistaminen”-konsulttina. Petri toimii Oulusta käsin ja toimintakenttänä on ensisijassa Pohjois-Pohjanmaa, Lappi ja Kainuu.

Oletko sinä seuraava OBN-konsulttimme?

Ota yhteyttä

SENIOR ADVISORS

Tapani Raappana

Tapani Raappana

Senior Advisor, Partner
DI, YNEAT, HHJ
puh. 040 5599 062

Korkean teknologian tuotesuunnittelu, tuoteportfolioiden hallinta, kansainvälinen liiketoiminta ja myynti. Yrityskummit-jäsen.

Matti Pulkka

Senior Advisor,
HTK
puh. 044 5832 376

Laadunhallinta, johtamisen kehittäminen, laatustandardien vaatimukset ja IMSProcess -toimintajärjestelmä. Yrityskummit-jäsen.