OBN

StarttiKoutsi Lappi

StarttiKoutsi on palvelu lappilaisille starttirahan hakijoille, jossa OBN:n asiantuntija analysoi, sparraa ja antaa liiketoiminnan kehittämisneuvoja. 

Palveluun ohjautuminen tapahtuu TE-palvelujen tai työllisyyden kuntakokeilun kautta. Asiakas saa konkreettisen kirjallisen asiantuntija-arvion toimenpidesuosituksineen oman yritystoimintansa kannattavuuden, kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. 

 Tunnemme Lapin. Olemme tehneet yritysneuvontaa jokaiseen Lapin kuntaan.

TE-palvelut logo

OBN on tuottanut starttirahan analyysipalvelua jo vuodesta 2016. Laatu on erinomaista, asenne kohdallaan ja ajattelemme aina yrittäjän parasta.

Olemme palvelleet Lapin asiakkaitamme hyvällä asenteella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Meillä on satojen yritystoiminnan edellytysten arviointien ja kehittämissuositusten kokemus. Meillä on kolme erittäin kokenutta ammattilaista sekä laaja kokemus Lapin alueella mm. kaupan, palveluiden, matkailun ja tuotannollisten alojen yrityksistä.

Ymmärrämme aidosti yrittäjää, asiantuntijoillamme on myös oma pitkä yrittäjätausta. 

Tarkoituksena on luoda alkavalle yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan, sen kasvuun ja tukea yrittäjää myynnissä ja markkinoinnissa. Palvelun avulla aloittava yrittäjä pääsee henkilökohtaisesti palveluntuottajan kanssa keskustelemaan, arvioimaan ja laatimaan yhdessä konkreettisesti suunniteltuun tai jo käynnistyneeseen yritystoimintaan liittyviä keskeisiä asioita ja kehittämiskohteita. Palvelun tuottaja laatii käyttöösi myös kirjallisen asiantuntija-arvion kehittämissuosituksineen. 

StarttiKoutsi -palveluun ohjaudut hakemalla starttirahaa Lapin TE-toimistosta tai työllisyyden kuntakokeilusta. Tämän jälkeen työllisyysviranomaiset ottavat sinuun yhteyttä ja mikäli starttirahan myöntämisen yleiset edellytykset täyttyvät, he ohjaavat sinut valitsemallesi palveluntuottajalle. Valinnan palveluntuottajasta voit tehdä myös itse Lapin TE-palvelujen sivuilla sähköisesti. Tämän jälkeen palveluntuottaja ottaa sinun yhteyttä ja sopii palvelun käytännön toteuttamisesta (ajankohta ja paikka). Palveluun varataan sinulle aikaa vähintään kaksi tuntia/asiantuntija-arvio.

Huomaa 5 tunnin lisäneuvonnan mahdollisuus!

StarttiKoutsi -palvelu on käytettävissäsi starttirahan hakuvaiheessa. Lisäksi voit saada halutessasi jatkoneuvontaa 6 kk starttirahakauden aikana enintään 5 tuntia. Neuvonta kohdistuu niihin asioihin, joilla on yritykselle ja sinulle itsellesi eniten merkitystä.

Lisätietoja

Lapin TE-toimisto

Ykkösketjun ammattilaisemme

Timo Vanhapiha – puh. 0400 823 525

Mikko Pesonen  – puh. 044 032 1297

Pekka Kantola – puh. 044 777 7585