KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN

KANNATTAVUUS JA KASVU

Hakeeko yrityksesi kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti? Ovatko yrityksesi markkinat muuttuneet tai suunnitteleeko yrityksesi omistajanvaihdosta? Vahvista strategista liiketoimintaosaamistasi yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa.

Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Perehdyt myös talouden strategiseen suunnitteluun ja ennakointiin. Yrityksesi tarpeista riippuen voit tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian tai taloussuunnitelman.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelu on yksi rahoitusmuoto tähän tarpeeseen ja sopii toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan ja jotka haluavat kasvaa, kansainvälistyä tai uudistua. Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä vastuuasiantuntijoihimme. Arvioimme yrityksesi tilanteen, tarpeet ja autamme hakuprosessin käynnistämisessä.

Taito Kurvinen Timo Suominen
Taito Kurvinen
[email protected]
p. 040 528 6734
Taiton toimialuetta on ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi ja näiden lähimaakunnat.
Timo Suominen
[email protected]
p. 050 487 4801
Timon toimialuetta on ensisijaisesti Pirkanmaa, Satakunta ja näiden lähimaakunnat.

Konsultointiin ei voi hakea ELY kehittämispalvelut -tukea, jos

  •     yritys on suuri yritys
  •     yrittäjyys on sivutoimista. Pääsääntöisesti edellytetään, että yritystoiminta työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän.
  •     yritystoiminta ei ole vakiintunut. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on takana yksi tilikausi.
  •     yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä
  •     yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä
  •     yrityksen tarpeena on hakemusten tai sopimusten laatiminen tai muu yrityksen operatiivinen toiminta.
  •   yritys on ahvenanmaalainen yritys

Ota silti yhteyttä niin mietimme sinulle yhdessä parhaiten soveltuvan rahoitusmuodon kehittämisen tueksi.

KASVUN KARTTA

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n (PPY) hallinnoima hanke.

ALOITTAVA YRITYS

Aloittaville yrityksille soveltuvat konsultointimuodot.