OBN

Yritys

Oulu Business Networks (OBN) on oululaislähtöinen liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Projekteja toteutamme lähes koko Suomen alueelle.

Meihin luotetaan

Kehitämme yritysten liiketoimintaa monipuolisesti ja autamme yrittäjäksi aikovia liike-, tuote- ja palveluideoiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Toimintaamme kuvaa tiivis asiakasyhteistyö sekä joustava verkottuminen eri toimijoiden kesken. Palvelumme kattavat esimerkiksi seuraavia kokonaisuuksia: strategia ja liiketoiminnan kehittäminen, laadunhallinta ja toimintajärjestelmät, palveluliiketoiminta, innovaatioiden kaupallistaminen, markkinointi sekä erilaiset tutkimukset ja selvitykset. Palveluksessamme on seitsemän yrityskehittämisen asiantuntijaa.

Olemme olleet toteuttamassa satoja liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelmia, laatukäsikirjoja, laatuauditointeja sekä erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä. OBN:lla on konsultointioikeudet kaikkiin seitsemään ELY:n Yritysten kehittämispalvelujen osa-alueeseen, yhtenä ainoista konsulttiyrityksistä Suomessa. OBN on valittu viime vuosina mukaan myös lukuisiin muihin julkisesti rahoitettuihin liiketoiminnan kehittämisen konsulttipooleihin. Olemme starttilausuntojen toteuttaja TE-palveluille Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Satakunnan alueilla.

Uudet välineet käytössämme

Käytämme työssämme sähköisiä työkaluja. Käytössämme on Pohjoismaiden johtavan sähköisten tutkimusjärjestelmien toimittajan Questback tuotteet, joiden käyttämisestä meillä on yli 15 vuoden kokemus. Olemme esimerkiksi toteutaneet kymmeniä asiakas- ja laatututkimuksia sekä käyttäneet järjestelmiä monissa projekteissa tiedonhankinnan välineenä. Kehittämissuunnitelmien laatimisessa käytössämme on suomalainen, monipuolinen E-Progress sähköinen palvelu.