INNOVAATIOIDEN KAUPALLISTAMINEN

INNOVAATIO – LIIKETOIMINTA

Tarvitseeko yrityksesi tukea palvelun tai tuotteen kaupallistamiseen? Vahvista yrityksesi strategista innovaatiojohtamista ELY-keskuksen palvelulla.

Konsultoinnissa muutat innovaation menestyväksi liiketoiminnaksi. Selvität yhdessä kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kanssa esimerkiksi innovaation suojaamista, IPR-strategiaa tai patentointia ja kehität sen markkinakelpoisuutta. Konsultoinnissa voidaan myös uudistaa nykyistä tuotetta tai palvelua muuttuneeseen toimintaympäristöön tai markkinatilanteeseen sopivammaksi.

ELY-keskuksen palvelu sopii pk-yrityksille, jotka hakevat innovatiivisella tuotteella tai palvelulla kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti. Yritys voi olla toimintansa vakiinnuttanut tai vasta käynnistänyt, ja sillä on edellytykset jatkuvaan kannattavaan toimintaan.

Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä vastuuasiantuntijoihimme. Arvioimme yrityksesi tilanteen, tarpeet ja autamme hakuprosessin käynnistämisessä.

Pekka Kantola Marko Juntunen
Pekka Kantola
[email protected]
p. 044 777 7585
Pekan eritysosaamista on erityisesti tuotekehitys, tuotteistaminen, kaupallistaminen, IPR-suojaaminen.
Marko Juntunen
[email protected]
p. 045 341 3975
Markon eritysosaamista on erityisesti liiketoimintainnovaatiot, liiketoimintamallit, tuotekehitys, tuotteistaminen ja kaupallistaminen.

Konsultointiin ei voi hakea ELY kehittämispalvelut -tukea, jos

  • yritys on suuri yritys
  • yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä
  • yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis-tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä
  • yrityksen tarpeena on hakemusten tai sopimusten laatiminen tai muu yrityksen operatiivinen toiminta.
  • yritys on ahvenanmaalainen yritys

Ota silti yhteyttä niin mietimme sinulle yhdessä parhaiten soveltuvan rahoitusmuodon kehittämisen tueksi. Olemme mm. myös Business Finland Oy:n hyväksymä Innovaatioseteli -palveluntuottaja, voit tutustua kyseiseen palveluumme tästä.