OBN

Markkinointi ja asiakkuudet

Kaipaako yrityksesi markkinointi ja myynti lisävaihdetta silmään? Autamme vahvistamaan yrityksesi kilpailukykyä strategisella markkinoinnin ja asiakkuuksien suunnittelulla.

Teemme yhdessä yrityksellesi markkinointi- ja/tai myyntistrategian. Perehdymme yhdessä yrityksesi markkinoinnin eri osa-alueisiin, kuten hinnoitteluun, tuotteistamiseen, asiakkuudenhallintaan ja jakeluun. Tavoitteena on tunnistaa yrityksellesi käyttökelpoiset ja kustannustehokkaat markkinointikanavat ja niihin soveltuvat markkinointikeinot. Ideoimme myös yhdessä, miten erilaisia digitaalisia ratkaisuja voi hyödyntää markkinoinnin ja myynnin tukena.

OBN markkinointi ja asiakkuudet

Markkinatutkimus ja asiakastutkimus

Toteutamme vuosittain kymmeniä markkinointi- ja asiakastutkimuksia. Käytössämme on alan johtava sähköinen työkalu Questback. Olemme käyttäneet sitä jo vuodesta 2008 , yhtenä ensimmäistä uranuurtajista Suomessa. Asiantuntijoidemme vahvuusalueita markkinoinnin strategiseen kehittämiseen ovat innovaatioiden kaupallistaminen, markkinointitoimenpiteet, palvelujen tuotteistaminen, tutkimukset sekä liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen. Erityisosaamistamme on myös kaupallistaminen ja olemme toteuttaneet yli 100 projektia mm. Business Finlandin Innovaatioseteli- ja Tuoteväylä-rahoituksella. 

Meille on kertynyt asiakasprojekteissa erittäin laaja kokemus eri toimialoista ja liiketoimintojen muodoista sekä teknologia- ja asiantuntijayrityksistä että perinteisten toimialojen yritysistä. Olemme myös laatineet aloittaville yrittäjille yli 2000 starttirahalausuntoa TE-toimistoille eri puolilla Suomea, joten toimialakokemusta on kertynyt myös näiden kautta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. Arvioimme yrityksesi tilanteen, tarpeet ja autamme prosessin käynnistämisessä.

Mikon toimialueena on ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Pohjois-Savo ja näiden lähimaakunnat. Mikko vastaa lisäksi Pirkanmaan alueen liiketoiminnoistamme.

Timon toimialuetta on ensisijaisesti Pirkanmaa, Satakunta ja näiden lähimaakunnat.