OBN

APUA LIIKETOIMINNAN HÄIRITILANTEESSA

Korona-virusepidemia on ajanut usean yrityksen toiminnan häiriötilanteeseen. Onneksi Suomen valtio tarjoaa tilanteeseen rahoitusta, jonka avulla yritykset voivat hankkia asiantuntija-apua tilanteesta selvitäkseen.

 

 

Tarjoamme maksutonta sparrausta

Tarjolla on hyviä neuvoja, sekä myös useiden asiantuntijoiden antamaa maksutonta sparrausta liittyen tilanteesta selviämiseen sekä erilaisten rahoitusten hakemiseen.  Haluamme auttaa yrittäjiä ja yrityksiä eteenpäin tässä vaikeassa tilanteessa. Tarjoamme maksutonta 1-2 tunnin neuvontaa uuden liiketoiminnan ja ansainnan löytämisessä. Aihe voi olla esimerkiksi uuden palvelun tai innovaation analyysi, verkkokauppaliiketoiminta tai uudet liiketoiminta- tai ansaintamallit. Myös sopeuttamisprosessi uuteen tilanteeseen on mahdollinen aihe. Olemme varanneet tähän lähiviikkoina muutaman kymmenen tunnin työpanoksen. Tarjouksemme ei sido sinua mihinkään. PS. Asiantuntijamme toimivat tänä vuonna maksuttomina sparraajina myös  kuudessa eri Kasvupolussa. Tule kuulijaksi tai hae mukaan sparrattavaksi.

 

ELY:n Yritysten Kehittämispalvelut (KehPa)

ELY-keskuksen tukemiin Yritysten Kehittämispalveluihin (KehPa) on tehty muutoksia koronan vuoksi ja nyt apua saa todella matalalla kynnyksellä. Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen tukitasoa on nostettu lähes 100 prosenttiin. Yrityksen maksuosuus on nyt vain 30 euroa+alv/konsultointipäivä. Palvelut toteutetaan toistaiseksi etäyhteyksien välityksellä.

 

Business Finland on avannut haettavaksi 19.3. alkaen rahoituksen “LIIKETOIMINNAN KEHITYSRAHOITUS HÄIRIÖTILANTEISSA”

Se on tarkoitettu Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta

Olemme auttaneet yrityksiä Business Finland’in rahoituksen hakemisessa jo vuosien ajan ja referenssiluettelomme tässä asiassa on erittäin pitkä. Olemme auttaneet erityisesti hakemuksessa tarvittavan projektin sisällön kuvaamisessa. Luonnollisesti autamme myös innovoimaan ja toteuttamaan niitä kehittämistoimenpiteitä, joilla yritys parantaa toimintamahdollisuuksiaan koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Toimenpiteiden tavoitteena on saada aikaan yritykselle uusia ratkaisuja tuotteisiin tai tuotantoon liittyen. Pystymme auttamaan myös digitalisaation hyödyntämisessä liiketoiminnan muutoksessa, vaikkapa verkkokauppaliiketoiminnan käynnistämisessä.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää: [email protected] tai p. 044 032 1297.

Tai jos yrityksesi sijaitsee seuraavilla päätoiminta-alueillamme, ota yhteyttä suoraan alueesi henkilöön.

Pohjois-Pohjanmaa, muu Suomi: Mikko Pesonen, [email protected], 044 0321 297
Kainuu: Petri Luukkonen, [email protected], 0400 300 552
Pirkanmaa,: Mikko Pesonen, [email protected], 044 0321 297 ja Timo Suominen, [email protected], 050 4874 801
Satakunta: Timo Suominen, [email protected], 050 4874 801
Lappi: Timo Vanhapiha, [email protected], 040 0823 525